User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Iata cum puteti sa aprindeti toata locuinta de Craciun intr-un mod economic si sigur. Luminile de Craciun pot veni de la mai multe surse: de la displayuri puse in jurul unui brad pentru a va bucura de spirtul Craciunului si pana la decor scump care impodobeste toata casa la interior si la exterior.

 

Puneti siguranta pe primul loc. Fiti preveniti ca puteti cadea de pe scara atunci cand o montati sau ca va puteti confrunta cu socuri electrice. Pentru a evita aceste accidente noi va recomandam sa nu instalati singuri. Gasiti un partener si lucrati cu el. Puteti sa il rugati sa va tina scara atunci cand aveti nevoie. De asemenea este bine sa evitati sa va urcati pe acoperisuri in cazul in care acestea sunt inghetate sau ploua. Despachetati cu atentie decoratiunile. Luminile se pot strica usor in momentul in care discutam despre instalatii de Craciun. Noi va recomandam sa despachetati cu grija si sa lasati firele sa se descurce cat mai usor daca sunt incurcate. Inlocuiti beculetele defecte.

Prelungitoaele pot sa va fie utile. Puteti sa va bazati oricand pe mai multe tipuri de prelungitoare care sunt certificate pentru folosirea in exterior. Pentru a se evita supraincarcarea noi va recomandam sa introduceti in priza minim 5 instalatii pentru fiecare prelungitor.

Ledurile sunt mult mai ieftine. Luminile de Craciun de tip led sunt cele mai noi tehnologii din domeniu si consuma pana la 90 de procente mai putin curent in comparatie cu cele conventionale. In timpul acesta ele rezista mult mai mult si puteti sa le utilizati in mai multe sezoane.

 

Este recomandat sa scapati de instalatiile vechi si sa rezistati tentatiei de a le tine. Soarele, vantul si ploaia dar si toate schimbarile bruste de temperatura afecteaza in timp instalatiile indiferent de tipul acestora. Pentru a pastra instalatiile si pentru a le mentine o durata de viata lunga noi recomandam sa demontatie instalatiile si sa le depozitati dupa ce trec sarbatorile. Cu cat le tineti mai mult cu atat acestea rezista mai putin.