User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pranzul, micul dejun si cina pot fi livrate la usa indiferent de locul in care sunteti. Acest serviciu nu e doar cel mai rapid si convenabil dar este si mai putin costisitor decat va imaginati. Este si o anumita taxa pentru servicii de livrare dar este mai mica dcat costul unei mese gatite in casa.

 

Restaurantele care ofera mancare la domiciliu au principii solide in momentul in care vine vorba despre calitatea produselor. Mancarea se va ambala in conditii perfecte de igiena si este si proaspata si sanatoasa. Desigur tot ce tine de sanatate depinde de ceea ce vreti sa cumparati.

O alternativa moderna la gatit este si pentru comenzi online este sa serviti masa in oras la restaurant dar posibilitatea aceasta implica si cateva dezavantaje. In oras strazile sunt aglomerate si deplasarea se face greu. Costurile devin mi mari decat atunci cand apelati la un serviciu pentru livrare la domiciliu.

Pentru a fi posibil ca mancarea sa ajunga in timp util este recomandat sa comandati de la restaurantele pozitionate aproape de zonele in care se face livrarea produselor. In felul acesta adresa este cunoscuta si de personalul care se ocupa cu distributia si distanta pe care acestia o parcurg este mai mica. Atunci cand faceti comenzi prin apel telefonic va recomandam sa vorbiti clar si politicos.

 

Chiar daca in general restaurantele primesc in fiecare zi sute de comenzi in momentul in care vorbiti politicos veti fi serviti cu placere de fiecare data cand faceti o comanda. Tinand cont de cat de clar va veti exprima comanda poate sa se inteleagea corect si sa evitati astfel aparitia confuziilor intre produse. Nimeni nu vrea sa fie livrata o comanda care nu respecta cererile venite dela client. De asemenea la cele mai multe restaurante exista o posibilitate de a face comenzi online. In cazul acesta sansele ca o comanda sa fie gresita sunt mai mici. Veti primi si confirmarea pe mail si veti avea posibilitatea de a plati utilizand un card.