User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cu cat anotimpul cald devine tot mai lung si ocupa mai mult timp, si temperaturile ating sau depasesc pragurile caniculare, montarea aparatelor de aer conditionat este o necesitate curenta. Pentru montaj aer conditionat noi va recomandam sa apelati de fiecare data la firme specializate care sa se ocupe de buna desfasurare a lucrarilor.

 

Un aparat de aer conditionat este mai important pentru ca oamenii stau foarte mult in birouri, acasa sau in institutii cum ar fi alte spatii inchise.

Pentru ca aerul conditionat sa fie in parametrii maximi va trebui sa fie respectate mai multe cerinte cum ar fi: unitatea interioara va trebui sa fie ferm fixata pe pozitia stabilita alaturi si la minim 5 dm de tavan. Aceasta se fixeaza pe mai multe tipuri de pereti: BCA, beton, caramida, carton, gips si panouri de termopan.

In anumite cazuri pot sa fie confectionate contra cost si suporti specifici pentru pozitia de montaj. In acelasi timp va trebui sa evitati si pozitionarea pe langa alte echipamente electrice.

Unitatea exterioara va trebui sa fie pozitionata astfel incat montajul dar si intretinerea sa aiba loc in limita sigurantei. Peretele de montaj pe care il are unitatea exterioara va trebui sa fie rezistent pentru a putea sustine unitatea in stare de repaus dar si de functionare. Va recomandam ca diferentele de nivel intre unitatea exterioara si cea interioara sa nu fie mari.

Temperatura constanta, indiferent de anotimp defineste si notiunea de confort mai ales in prezent cad temperatura ajunge la valori extreme.

 

Datorita tehnologiei utilizate, aparatele de aer conditionat sunt mult mai silentioase decat ventilatoarele obisnuite. Un aparat de aer conditionat poate sa sugereze o functionare defectuoasa si se recomanda o revizie anuala.