User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pentru a alege mobila de bucatarie un client inteligent se va orienta tinand cont de reputatia firmei furnizoare si de producator, de calitate, de material, de durabilitate ori de fiabilitatea, pretul, culoarea, ergonomia si designul pe care il are mobila.

 

Costul mediu pentru mobila se va calcula in momentul in care firma se ocupa cu productia de mobilier de serie. Daca este vorba despre dresing sau despre accesorii exclusiviste este cel mai bine sa calculati pretul pe tot proiectul. Veti vea nevoie de numai o zi pentru discutii telefonice daca alegeti una din cele mai interesante oferte. In cazul in care veniti cu toate marimile necesare, modul in care va arata mobila, deciziile de culoare, si veti fi siguri ca cererea respectiva va fi primita din oficiu. Acasa la client vine in general un designer cu sarcina de a masura si de a va asculta toate dorintele in legatura cu mobila. Acesta va face si un proiect 3 D. durata executarii depinde de obicei de volumul de mobilier solicitat. Pentru preturi calculate cat mai precis va fi necesara si o vizita acasa.

Costurile pentru mobila la comanda sunt mici si veti descoperi ca aveti posiblitatea de a alege materialele tinand cont de pret dar si de accesorii cum ar fi geamurile, mobila si feroneria.

Prin comparatie cu firmele care dau doar produse finite, cele care produc mobila pot sa ofere si posibilitatea de a esalona plata mobilierului in transe extinse in perioada etapelor de realizare si ultima transa este in momentul in care se va face montajul.

Durata de realizare a mobilierului este desul de mare si dupa ce v-ati decis veti plati un avans si veti incepe productia iar producatorii va vor anunta ca va intra proiectul in practica si cat de mult va dura urmand sa va anunte si de intarzierile ce pot sa apara.

Toti vrem o bucatarie moderna si frumoasa, stralucitoare si curata. Pentru a avea o bucatarie buna, accentul se va pune pe mobila. Mobila va trebui sa fie multifunctionala si sa se accesorizeze corect iar bateria si chiuveta trebuie sa aiba linii simple pentru ca bucataria sa aiba un aspect cat mai modern.

Legat de material, mobila trebuie sa fie facuta din materiale calitative si alternative dar care sa fie in acelasi timp si rezistenta la schimbarile de temperatura.

Daca bucataria este mica, puteti alege una pe colt si veti avea un succes garatat. Daca spatiul va permite sa alegeti o bucatarie cu insula atunci va veti simti ca un profesionist in bucatarie.