User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Bannerele publicitare sunt o solutie foarte buna prin care puteti sa iesiti in evidenta. Aceste bannere au costuri mici in general si veti avea parte de reclame cu impact puternic asupra potentialilor clienti.

 

Bannerele publicitate vor atrage in mod sigur atentia. Dimensiunile foarte mari le fac usor de observat si un design bine gandit oate sa aduva sor efectul scontat. Din cauza costurlor reduse si a impactului vizual foarte puternic bannerele outdoor au luat amplaore in ultima vreme. Un banner outdoor expus la intrarea unui magazin va poate creste vanzarile cu mai bine de 30%. Avantajele publicitatii care se face cu ajutorul bannerelor outdoor este de necontestat si printre acestea se ridica gradul mare de vizibilitate, o imagine foarte buna, rezistenta imaginii in tim, faptul ca banenrele stradale rezista foarte bine la intemperii si ofera rezultate spectaculoase la preturi minime.

Bannerele outdoor printate sunt una dintre cele mai des intalnite mijloace de reclama si promovare. Bannerele publicitare sunt in general rezistente la conditiile de mediu pentru o lunga perioada de timp, sunt usor de montat si pot sa aiba dimensiuni variate, pot fi realizate in varaiante simple sau cu fete duble si pot fi folosite atat in interior cat si la exterior.

Bannerele publicitare sunt produse publicitare realizate prin imprimarea la rezolutii mari cu cerneala pe baza de solventi sau ecosolventi pe materialul numit banner sau pliplan. Bannerele outdoor au grosmi standar si pot fi printate la orice dimensiune. In functie de destinatia finala si de modul in care sunt finisate bannerele publicitare outdoor pot sa includa si buzunare, buzunare pentru prindere, capse sau fante pentru vant. Bannerele pot sa fie atat printate cat si personalizate cu autocolant specila tratat pentru exterioare. Pentru mai mute detalii cu privire la bennerele publicitare, alte materiale indoor sau outdoor contactati firma Tempera Advertising.