User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Tempera Adevrtising ofera o gama vasta de agende pentru toate buzunarele si adaptate tuturor preferintelor: agende econimice pentru cei care nu doresc sa cheltuiasca mult pe cumpararea unei agende, agende din piele care confera eleganta si stil proprietarului, agende suoer pentru pretentiosi, agende de lux, agende tip mapa, agende telefonice sau seturi de agende care cuprind o agenda normala, una de buzunar, o agenda planner si un pix.

 

De obicei sfarsitul de an este timpul bilanturilor dar si timpul aparitiei de noi proiecte. Este momentul in care schimbarea agendei devine simbolica. Nu pierdeti ocazia de a realiza agende personalizate. Avand cheltuieli minime puteti obtine cadouri personalizate pe care sa le daruiti colaboratorilor. Acestea sunt atentii mici care certifica la sfarsit de an colaborari frucutuoase.

Persoanele care primesc cadoul vor fi placut suprinse si doar datoriat faptului ca cineva inca sa gandeste la ele. Se poate alege intre mai multe tipuri de agende: econimice, clasice, din piele, iar pentru pretentiosi agende de lux. Toate agendele pot fi gasite la Tempera la cele mai competitive preturi. Daca accesorizati aceste agende cu un calendar, pixuri sau brichete veti obtine un pachet frumos de Craciun. Veti imbina placerea de a darui cu actiuni publicitare cu efecte puternice asupra imaginii firemi dumneavoastra.