User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

In lumea parchetului exista o prejudecata: doar parchetul din lemn masiv si probabil cel stratificat poate fi de calitate. Parchetul laminat este un produs ieftin care se adreseaza celor cu buget redus.

 

Parchetul Egger a pus cel mai bine evidenta a ceea ce aduce in plus parchetul laminat: structuri de efect si suprafete fascinante. De la srtucturile perioate, la placile decorative si cele cu aspect cermaic, toate aduc un aer proaspat in raport cu temele genrale ale parchetului.

Pentru ca parchetul egger creaza decoruri deosebite, acesta se adreseaza tuturor. Structurile Egger   dau adancime parchetului, dau autenticitate iar fibra de lemn se indreapta spre armonia naturii care imbraca de aceasta data culori tot mai vii si mai surpinzatoare.

Puteti alege modele cu zgarieturi, vintage, umbre, optica bruta si exista o bogatie intreaga de tonuri si structuri care transforma colectiile egger in adevarate opere de arta. Aici fiecare va gasi ceva pe placul lui, iar la noi colectiile Egger  sunt la cele mai bune preturi.

Pentru a afla mai multe vizitati: http://www.magazinparchet.ro/parchet-egger