User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Mobila in camera copiilor dvs. poate fi o provocare. Fie va place doar dumneavoastra  si lor nu, sau cresc  atat de repede incat nici unul dintre voi se bucure de ea! in ultimii ani, producatorii de mobila au pus mult efort de marketing si de productie pentru piesele de mobilier destinate camerei copilului. In ceea ce piveste mobilierul adolescentilor acesta poate fi uneori si mai complicat si e nevoie de o intelegere intre copii si parinti.

 Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti mobilier, care poate fi distractiva, decorativa si nu foarte scumpa.

Determinati bugetul destinat mobilei din camera copilului: ca orice mobilier, mobila pentru copii  variaza ca si pret de la ieftin la scump.  Decide cat de mult esti dispus sa-si cheltuiesti,  si apoi gaseste magazinul de care ai nevoie. Daca niciunul din magazinele cunoscute nu u ceea ce iti doresti atunci poti foarte bine apela la serviciile uneia din firmele de pe internet.

Asculta si parerea copilului. Daca copilul este mai mare de 3 ani atunci va putea sa spuna si ce isi doreste sa aiba in dorimitor.  Asta nu inseamna sa ii lasati sa aleaga elementele importante cum ar fi ferestrele, usile sau podeaua, dar puteti alege impreuna culoarea camerei sau poti asculta sugestiile copilului legate de amenajarea spatiului. Pntru a facilita conversatia, alege teme, culori si idei in prealabil si prezinte copilului  cateva optiuni.