User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

De cele mai multe ori bucataria este o provicare si de aceea noi am facut o lista cu greseli care ar trebui evitate:

1 . Nu blocati accesul in spatiul din bucatarie

 

Acest spatiu nu este altceva decat spatiul dintre chiuveta, cuptor si frigider, zona care trebuie lasata libera pentru a facilita accesul in orice situatie.

2. Nu irositi spatiul destinat depozitarii

De cele mai multe ori, in bucatarie spatiul de depozitare este compromis din cauza designului sau din nevoie de a introduce in bucatarie diverse electrocasnice, Sfatul nostru este sa nu renuntati la toate spatiile de depozitare. Incercati sa folositi si colturile iar daca spatiul este mic puteti inalta dulapurile.

3. Tineti cont de blatul de lucru

Inainte de a va amenaja bucataria, incercati sa stabiliti pentru ce veti folosi blatul de lucru si ce electrocasnice trebuie sa stea permanent pe o suprafata deschise. Lipsa unei suprafete suficiente poate crea mari nemultumiri in bucatarie.

4. Acordati atentie iluminatului

Pentru iluminat, exista un motiv pentru care bucatariile sunt plasate intotdeauna spre nord: lumina constanta pe intreaga zi. Seara, iluminatul artificial de anslamblu, provenit dintr-o singura sursa nu este de ajuns deoarece nu distribuie proportional lumina si creaza zone de umbra. Si cum nu trebuie sa tratam cu superficialitate lucrul cu obiecte ascutite trebuie sa asiguram cat mai bine iluminarea orienatat pe diverse zone de lucru.

5. Nu treceti cu vederea protectia din spatele chiuvetei 

Odata cu tendinta de a renunta la suprafete mari din faianta, multi oameni au uitat de neplacerile aduse de stropi si umezeala si s-au concentrat mai mult pe aspect. Noi va sfatuim sa luati in considerare si sa integrati in spatele chiuvetei si la nivelul blatului de lucru o suprafata verticala usor de curatat, indiferent de designul pe care il abordati.