User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Alpinismul utilitar este o tehnica imprumutata de la expertii din domeniul speologiei si alpinisti pentru a avea acces in spatiile dificile, inguste sau care se afla la inaltime fara a utiliza si schele si alte dispozitive de acces. Pentru ca e o activitate profesionala care face parte din domeniul lucrului la inaltime, laprima privire poate parea periculor insa daca practicile utilizate sunt cele corecte aceasta tehnica are maxima siguranta si pentru alpinisti utilitari dar si pentru locuitori, personal si imprejurimile casei.

Serviciile de alpinism utilitar au aplicabilitate in publicitate pentru montare, demontare, intretinere bannere, panouri, casete luminoase, fatade precum spalare, curatare, reparatii, intretinere, vopsitorii, zugraveli, renovare si acoperisuri precum reparatii, intretinere, vopsitorii, instalatii, alpinism industrial, vopsitorii suprafete mari, montaj tabla, hidroizolatii si termoizolatii.

Aveti si posibilitati nelimitate de acces. Indiferent de locatie, de arhitectura cladirii si de inaltime, alpinistii utilitari sunt pregatiti pentru a lucra in locuri care sunt mai greu accesibile unde nu avem alte metode de acces.

Viteza de lucru este de asemenea si un mare avantaj. Alpinismul utilitar reprezinta o solutie practica pentru ca reduce in mod considerabil durata de pregatire si de executare a lucrarilor pentru ca nu necesita pregatiri. Operativitatea alpinistului utilitar este maxima si are nevoie de putin timp pentru a instala sau dezintala echipamentul.

 

Viteza de lucru e de asemenea u mare avantaj. Alpinismul utilitar reprezinta o solutie practica pentru ca reduce in mod considerabil durata de pregatire si de executare a lucrarilor pentru ca nu necesita asemenea pregatii. Operativitatea alpinistului utilitar este maxima si are nevoie de putin timp pentru a instala si dezinstala echipamentul.