User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cum ne alegem si care sunt criteriile de care ar trebui sa tinem cont pentru a putea avea usi si ferestre functionale cat mai frumoase. Trebuie sa avem in vedere si faptul ca pornind de la locul de amplasare vom tine cont de nevoile pe care le avem si de mai multe caracteristici pentru fiecare situatie. De pilda atunci cand ne decidem

O usa sau o fereastra bine alese vor realiza din materiale care nu se deformeaza sau decoloreaza cu timpul ci sunt in acord cu stilul din incaperi si se asorteaz ca si culoare cu finisajele moderne si cu mobila. Prin alegerea unor esente de lemn similare sau prin utilizarea aceleiasi culori cu tamplaria casei va trebui sa urmariti o unitate cromatica.

Peretii cortina sunt fatadele de sticla si de aluminiu autoportante, sunt o haina eleganta si foarte accesibila pentru toate constructiile. In afara de aspectul esetic modern si de proprietatile excelente fonoizolante si termoizolant, structurile de tipul pereti cortina vor facilita si iluminatul public si ofera si o larga panorama a privelistilor existente in exteriorul cladirii.

Structurile de tipul pereti cortina asigura si o rezistenta superioara ansamblului si suprafetei vitrate. Timpul de executie al amplasarii pentru pereti cortina este mic si intretinerea se face destul de usor fiind si ieftina. Structurile pot sa fie aplicate si pe planuri verticale inclinate, cu panta pozitiva sau negativa dar si pe acoperisuri, luminatoare si cupole. Peretii cortina sunt disponibili in toata gama de culori si pot fi combinati cu placari de material compozit de tipul bond care confera un aspect modern si suprafete plane foarte usor de intretinut.

Sunt mai multe tipuri de pereti cortina care asigura o rezistenta superioara ansamblului si suprafetelor vitrate. Timpul de executie al amplasarii pentru pereti cortina este mic si intretinerea lor se face usor si ieftin. structurile pot fi aplicate pe planuri verticale, inclinate, cu panta negativa sau pozitiva dar si pe acoperisuri si cupole.

 

Este evident ca tipul acesta de perete poate fi costisitor insa in cele mai multe cazuri merita investitia.