User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Va oferim utilaje pentru excavare pamant.

Dezvoltarea in prezent a constructiilor in zonele urbane duce si la necesitatea unor executii si a unor imobile care au mai multe subsoluri in amplasamentele ori in vecinatatile construite.

Realizarea unor astfel de structuri cu adancimi de nimim 3 m presupune si executia unor excavatii adanci care de cele mai multe ori au baza sub nivelul apei sau in imediata vecinatate a constructiilor existente. 

 

Influenta noilor constructii asupra vecinatatilor poate fi simtita si in faza de executie dar si in faza de exploatare inca din faza de concept pot fi prevazute cu solutii tehnice si masuri tehnologice adecvate. Cerintele tehnice principale sunt cele ca terenul de fundare din zona activa a solutiei tehnice si masurile tehnologice adecvate. Cerintele tehnice principale sunt cele ca terenul sa nu isi schimbe starea de umiditate si densitate a vecinatatilor si sa nu fie deranjat dar si sa nu se modifice zona activa a vecinatatii si nici starea de umiditate si de densitate a terenului si nici starea de eforturi si deformatii. Asta presupune sa se asigure stabilitatea peretilor excavatiei prin diverse solutii de sprijinire care sa induca eforturi si deformatii cat mai mici in terenul adiacent si sa nu modifice in mod radical regimul hidraulic al apei subterane. Vor trebui sa fie aplicate tehnologiile care sa nu induca solutii proiectate si e necesar sa se monitorizeze respectiva lucrare si sa se stie in orice moment modul de comportare al elementelor incintei, a constructiei noi dar si a celor invecinate.