User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Usile glisante de sticla se numara printre cele mai ingenioase obiecte pentru designul interior. Daca va alegeti usi glisante in locul celor normale sunt mai multe avantaje care va vor convinge pe deplin.

 

Dressingurile care au usi glisante sunt foarte moderne si practice. Usile glisante au si o sfera larga de utilizare si se pot amplasa si pentru trecerea dintr-o camera in alta dar si la granita cu exteriorul si pot inlocui o parte din perete.

Usile glisante au si sisteme de functionare foarte practice si foarte simple comparativ cu usile clasice iar aceste usi pot sa fie accesate mai repede si mai usor. Usile grlisante pot fi accesate mai simplu si sunt elegante in sufragerii si in bucatariile in care sunt amplasate. Usile glisante sunt bune in orice stil de amenajare si sunt folosite ca usi pentru camere dar si ca pereti despartitori ceea ce semnifica si faptul ca au o functionalitate dubla.

 

In cadrul magazinului nostru veti gasi si un numar mare de usi glisante de o calitate buna care sunt facute in mare parte din materiale ce se gasesc in mai multe modele. Gama de sisteme de usi se adapteaza la tendintele actuale in ceea ce priveste cromatica si designul si va ofera si posibilitatea de a va bucura de un design original. In trecut chiar si usile de la sufragerie au fost duble nu numai cele de la intrare. In prezent sunt tot mai multe persoane care  prefera livingurile cu o deschidere ampla care hol.