User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Prinicipalele piese de mobilier din living sunt: fotoliile, canapeaua, masuta de cafea, biblioteca. Alegerea se face in functie de utilitate, calitate, stil, etc.   

Stilul contemporan de mobilare se bazeaza pe simplitate, iar culorile predominante sunt alb, negru, bej sau nunate neutre. Ca si material se constata a fi predominant metalul, sticla sau suprafetele negre din lac. Mobila traditionala este eleganta si are un aspect formal, cu piese de mobilier incarcate si culori mai puternice. Aranjamentele antice combina stilul italian, spaniol, frantuzesc cu piese de anticariat si culori naturale.

 

In cazul in care aveti copii va recomandam sa va ganditi ca mobila trebuie sa fie si rezistenta. Se pot cumpara materiale de protectie si huse detasabile care se pot spala. De asemenea, materialele rezistente la pete sunt utile si pentru familiile numeroase, cu copii sau animale de companie, dar si pentru amatorii de petreceri mari la care este imposibil sa nu se ferse ceva.

Atunci cand va ocupati de amenajarea livingului, canapeaua este probabil cea mai imprtanta piesa de mobilier, si de aceea e bine sa va ganditi mult inainte de a o cumpara. Aceasta va fi cel mai folosit obiect din living , si, prin urmare, indicat este sa fie comoda. La fel de important este ca aceasta sa se potriveasca cu decorul livingului.

Primul pas in alegerea unei canapele este sa faceti masuratorile necesare notand dimensiunile maxime care ar putea incapea fara ca spatiul sa devina inghesuit. Este foarte neplacut sa te indragostesti de o canapea, sa i cumperi si sa iti dai seama ca nu incape in locul potrivit.

Un aspect ce trebuie luat in considerare atunci cand cumparati o canapea, este daca doriti sau nu ca aceasta sa fie extensibila. Daca aveti musafiri care obisnuiesc sa ramana peste noapte atunci indicat ar fi sa alegeti o canapea extensibila.

Mai multe detalii aici