User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Inainte de a incepe sa va amenajati la propriu bucataria este important si absolut necesar sa stabiliti bine toate activitatile pe care urmeaza sa le desfasurati aici: cat gatiti, daca luati masa in bucatarie si daca vreti ca bucataria sa fie loc de intalnire cu prietenii sau vreti sa fie camera de zi.

Pentru inceput va recomandam sa stiti exact ce dimensiuni urmeaza sa aiba incaperea unde se va pune mobila. Dupa aceea trebuie sa va ganditi la stil. Va recomandam sa tineti cont si de calitatea materialelor din care va fi facuta mobila.

Materialele din bucatarii trebuie sa aiba si o calitate foarte buna mai ales pentru simplul fapt ca mobila de bucatarie trebuie sa fie simplu si usor de intretinut, sa reziste foarte bine la umiditate si la temperaturi ridicate dar si la agentii chimici. Blatul nu trebuie sa fie striat pentru ca denivelarile favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.

Culoarea pe care mobila de bucatarie o are este un aspect foarte important si noi va recomandam sa alegeti culorile nu in functie de tendinte ci in functie de culoarea pe care o are podeaua si peretii. Puteti sa alegeti scheme cromatice ton pe ton in care sa alaturati mai multe tonuri pentru aceeasi nuanta. Cele pamantii se folosesc cel mai des insa puteti sa alegeti si contraste.

 

Dupa ce ati decis ce sa cumparati puteti citi pe internet sfaturi despre cum se alege cea mai buna mobila de bucatarie inainte de a trece la pasul final in care cumparati.