SC CASA 2002 IMPEX SRL

Wednesday, 09 December 2015 08:14 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Doriti sa amenajati o locuinta, un birou sau doar o incapere?

Ati ajuns unde trebuie! Noi va putem oferi cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiului dumneavoastra disponibil, la cele mai bune preturi.

Realizam la comanda mobilierul de care dumneavoastra aveti nevoie !

Va asteptam in magazinele noastre din Bucuresti, unde consilierii nostri va pot ajuta in alegerea solutiilor ideale pentru mobilierul dorit. Ne puteti trimite la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o schita, un desen sau o poza care sa contina dimensiunile aproximative ale mobilierului dorit. In baza acestor informatii va putem face o oferta de pret. Va fi oferta noastra corespunzatoare bugetului dumneavoastra? Cu siguranta! Vom putea "bate palma", dar nu inainte ca un reprezentant al Casei 2002 sa se deplaseze in locul respectiv pentru masuratorile finale si bineinteles, pentru a va oferi consiliere in vederea alegerii solutiilor optime pentru dumneavoastra, in functie de spatiul disponibil si de necesitatile dumneavoastra. In baza acestor informatii se va realiza oferta finala si proiectul 3D al mobilierului ales de dumneavoastra, care va ofera sansa de a vizualiza cat mai realist produsul finit.

Dupa intocmirea proiectului final, alegerea materialelor, accesoriilor si culorilor, va incepe productia mobilierului. Casa 2002 dispune de personal calificat si de cele mai noi tehnologii in domeniu: masini de taiat, cantuit si gaurit, de ultima generatie. Noi folosim materiale de import de la producatori cu renume mondial, precum: Egger, Kronospan si folosim feronerie de cea mai buna calitate.

Procesul de productie dureaza intre 10 si 20 zile, in functie de volumul comenzii.

Mobil: 0728 875 651

Fax: 031 817 14 15

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa: Bulevardul Ghencea nr. 134, Sector 6, Bucuresti

Web: http://www.casa2002.ro/

Read 2458 times Last modified on Wednesday, 09 December 2015 09:35