Edel Klasse

Friday, 30 October 2015 09:28 Written by 
Rate this item
(2 votes)
  • Location: Timis / Timișoara
  • Address 1: Timisoara, Calea Bogdanestilor, nr. 22

Calitatea germana nu se dezminte la noi in firma, ea isi pastreaza renumele. Mobilierul de bucatarie este realizat conform standardelor moderne si de o inalta calitate.

Accesoriile folosite dau siguranta pe viata bucatariei d-voastra.

Colaborand cu un producator de mobila germana, care are in spate peste 40 de ani de traditie, nu puteam sa nu venim in ajutorul d-voastra si cu eletrocasnice de renume mondial:

BOSCH, SIEMENS, TEKA si KUPPERSBUSCH.

BOSCH -  in cei 125 de ani de existenta, a fost preocupat de a crea in permanenta produse de exceptie prin design, consum redus de energie, de apa si prietenoase cu mediul

SIEMENS - de mai bine de 150 ani Siemens revolutioneaza lumea electrocasnicelor,promovand noi standarde de calitate. Inovatia tehnologica, designul exceptional si fiabilitatea produselor vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra si implinesc si cele mai exigente cerinte. 

TEKA - a fost fondată în Germania în 1924. Este o companie de referință în Europa pentru chiuvete, hote, plite și cuptoare și este líder mondial în producția de butoaie de bere.

KUPPERSBUSCH - Valorile acestui brand exclusivist infiintat in 1875 constau in proiectare, calitate, functionalitate, inovare și trait sănătos , toate reprezentate prin sloganul \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Pentru bucatarii cu stil.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" 

Adresa: Timisoara, Calea Bogdanestilor, nr. 22

Administrator : Dimitriu Viorel

Tel : 0723505059

Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: Edel Klasse

Read 12027 times Last modified on Thursday, 05 November 2015 11:16
More in this category: « BENCOMP Mobila Alfa »