Operativ Construct

Wednesday, 20 January 2016 14:32 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Neamt
  • Address 1: Poiana Teiului,

Operativ Construct si-a pus bazele afacerii la inceputul anului 2003.

Proiectele noastre sunt alcatuite din structuri rezidentiale si comerciale de toate marimile, de la constructii simple la structuri din lemn impresionante.

Operativ Construct are reputatie pentru executia unor lucrari de inalta calitate. La noi, prioritatile sunt serviciile si calitatea. Aceste prioritati sunt realizate prin utilizarea experientei in selectarea lemnului, prelucrarea lui, utilizarea software-ului cu cel mai bun design, utilizarea de echipamente profesionale.

La Operativ Construct suntem pasionati de munca noastra. Dorinta noastra este de a oferi clientilor:

  • personal calificat in timp util
  • atentie la detalii
  • calitate remarcabila
  • exceptionala valoare

FACILITATE

Localizarea Operativ Construct in zona de munte, cu paduri certificate, ne permite sa alegem lemn de calitate superioara, pentru a fabrica structuri din lemn exceptionale la preturi rezonabile.

Bustenii sunt selectati si stocati in aer liber pentru a le permite sa se usuce natural.

Stocul de lemn ne permite sa selectam acele piese necesare fiecarui proiect in parte. Putem actiona rapid si eficient la orice modificare in procesul de productie. Scopul este de a oferi clientilor structuri care pot fi asamblate usor si eficient pe terenul lor, fara echipament de specialitate.

ECHIPA

Echipa Operativ Construct este un grup de oameni creativi, iscusiti, harnici si care au obiectivul comun de a va oferi dumneavoastra, clientului nostru, o structura din lemn – o casa cu un design atemporal la un pret eficient.

Se subintelege ca ne mandrim cu calitatea produselor noastre.

MEDIU

Operativ Construct isi asuma responsabilitatea fata de mediul inconjurator. Lemnul este recoltat din paduri gestionate in regim silvic, cu certificare europeana, asigurandu-ne ca aceste ecosisteme forestiere isi mentin biodiversitatea, regenerarea si vitalitatea.

SERVICII

Proiectare

Firma noastra ofera proiectare pentru toate tipurile de costructii.

Folosim software de proiectare puternice, specializate in lemn cu 25 ani de experienta in proiectare (SEMA SOFT, ARCHICAD) pentru a asigura eleganta, integritatea si acuratetea fiecarui cadru de lemn.

De asemenea, suntem incantati sa lucram cu arhitectul dumneavoastra daca optati pentru aceasta varianta.

Estimari

Operativ Construct ofera gratuit serviciul de estimare a pretului. Pentru aceasta nu trebuie decat sa ne transmiteti planurile dumneavoastra.

Procesul de productie

Pentru Timber frame si post and beams: procesul de productie implica prelucrarea lemnului pe utilaje incepand cu: gater Woodmizer, uscarea in camere de uscare DeNardi, prelucrarea  elementelor din lemn  pe patru fete  pe masina Weinig, formatizarea elementelor in linia Hundegger K2 si formarea peretilor. 

Pentru Busteni – maini indemanatice – artizani.

Daca doriti sa ne contactati:

Romania

Telefon: +40 233 266242

Fax:     +40 233 266242

Mobil:    +40 745 549849   

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa

Operativ Construct SRL, Poiana Teiului, Neamt, Romania

Read 2422 times Last modified on Wednesday, 20 January 2016 14:38