Avantajele incalzirii cu ajutorul centralelor electrice  

Monday, 24 June 2019 22:11 Written by 
Rate this item
(0 votes)

1.    Cauti o centrala Immergas Prahova? Triserv Instal este cea mai buna solutie pentru tine.

 

In primul rand, pentru a afla care sistem de incalzire este cel mai bun pentru casa dvs., trebuie sa va puneti intrebarea despre calitatea izolatiei . Fie ca este vorba despre o casa noua sau o casa veche, mansarda trebuie luata in calcul  prima. Potrivit ADEME (Agentia pentru Mediu si Managementul Energiei), aproape 30% din pierderile termice sunt realizate de acoperis, iar 25% sunt inregistrate pentru pereti. Izolarea lor este, prin urmare, esentiala, in special cea a mansardei. Nu are rost sa supraincalziti locuinta, ceea ce ar duce la un consum mai mare si la o crestere a facturii la incalzire.

Vrei sa-ti schimbi modul de incalzire si sa alegi o solutie mai economica? O centrala in condensatie pe gaz este cea mai buna solutie. Un sistem puternic de incalzire, totodata economic, este reprezentat de centrala Motan Brasov.

Cand vine vorba de echipament, alegerea unei centrale este cea mai buna solutie. Pe langa asigurarea unei mai bune sigurante si reducerea riscului de incendiu, aceasta solutie va produce si mai multa caldura decat alte metode de incalzire vechi. Un alt avantaj este si o rata a poluarii mai scazuta.

De asemenea, in categoria de echipamente, centralele pe gaz sunt cele mai bune. Lemnul este cea mai ieftina solutie si se poate dovedi mult mai economic insa in momentul in care trebuie sa faci curat si sa arunci toata cenusa rezultata prin ardere, sa cureti cosurile de fum si sa transporti lemn in casa, confortul tau este afectat iremediabil.  Intrati pe link pentru centrale termice in condensatie Brasov.

Pompele de caldura sunt cele mai bune solutii pentru spatiile foarte mari insa nu sunt la fel de estetice cum sunt centralele cu calorifere motiv pentru care sunt folosite mai mult in mediul industrial. In plus, consumul lor este mult mai mare decat cel al unei centrale electrice.

Read 5620 times