Avantajele parchetului masiv

Wednesday, 05 June 2019 09:05 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Parchetul din lemn masiv este un tip de parchet din lemn realizat prin aranjarea lamelelor mici din lemn in modele distincte, repetate. In timp ce parchetul traditional a fost instalat intr-o singura bucata, cel mai modern parchet vine in forma de placi, in care lamelele de lemn sunt lipite pe un material de sustinere. Parchetul este instalat prin lipire, cuie sau capsare a placilor la substrat. Deoarece benzile de parchet sunt din lemn de esenta tare, parchetul este asemanator aspectului si performantei fata de parchetul traditional din lemn de esenta tare. Aici puteti gasi cel mai bun adeziv parchet.

Parchetul vine in cateva dimensiuni comune: 9 : 9, 12 : 12 si 19 : 19. Grosimea totala a placilor variaza de obicei de la 5/16 inch la 3/4 inch. Parchetul include, de obicei, un suport din hartie, panza sau plastic imbracat cu un schelet metalic sau plastic subtire. Stratul superior din lemn de esenta tare este, cel mai adesea, stejar, dar poate fi si artar, nuc si alte specii de lemn tare. O idee buna este sa optati pentru parchet triplu stratificat.

In starea sa naturala neterminata, parchetul este predispus la colorare si deteriorare si trebuie sa fie finisat pentru a proteja suprafata lemnului dur. Placile nefinisate sunt slefuite, patate si finisate dupa ce podeaua este instalata. Acest lucru va permite sa alegeti culoarea  sau orice tip de finisaj va place, oferindu-va o multime de optiuni decorative.

Gresiile prefabricate de parchet sunt tratate cu un finisaj de lemn extrem de durabil, aplicat din fabrica. Deoarece acest lucru se face industrial, finisajul poate fi semnificativ mai durabil decat cel aplicat pe site. Acest lucru reduce, de asemenea mizeria. Recomandam parchet masiv pentru toate avantajele in ceea ce priveste durabilitatea si rezistenta placilor de parchet. Veti avea un parchet care va rezista foarte bine in timp fara sa genereze probleme.

Read 3847 times