Alege lenjerii lucrate manual pentru mai mult confort

Wednesday, 22 May 2019 12:27 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Daca vrei sa cumperi lenjerii romanesti de cea mai buna calitate, iti recomandam sa intrii pe Dome Negruser pentru ca le vei gasi pe toate pe comanda la cel mai bun pret.

 

 Continutul firului este important.  Numaratoarea firelor este adesea folosita ca barometru pentru cea mai buna lenjerie si pentru a determina durabilitate a lenjeriilor de pat. Cu toate acestea, aceasta masuratoare - care ar trebui sa se refere la numarul de fire tesute intr-un centimetru patrat de tesatura - nu este intotdeauna de incredere. Numarul mare de fire este un factor, dar tipul de bumbac poate fi mai semnificativ.

 Cel mai bun material este bumbacul egiptean 100%. Cel de-al doilea cel mai bun material este bumbacul 100% pima, cunoscut si sub denumirea de Supima. Daca o eticheta spune pur si simplu "100% din bumbac", presupune ca este vorba de bumbac american, o varietate mai rugoasa si mai putin costisitoare.  Puteti opta pentru lenjerii de pat uni  deoarece acestea sunt foarte usor de inclus in orice deocor.

 Fibrele lungi din bumbac egiptean produc cearceafuri subtiri si somptuoase, dar extrem de puternice si de lunga durata. (Fibrele mai scurte ale bumbacului pot, dimpotriva, sa iasa din tesatura, ceea ce duce la o tesatura mai groasa si mai slaba.) Bumbacul Pima este, de asemenea, moale si este mai putin probabil sa fie la fel de dur ca bumbacul clasic.

 Percale este o tesatura simpla, mata, care are da senzatie fresh si rece, astfel incat poate fi perfecta pentru persoanele care tind sa se supraincalzeasca cand dorm. Satinul este putin mai greu si foarte moale, cu un finisaj lucios, neted, apropiat de matase. Daca nu sunteti sigur ce preferati, cautati simulatoare de tesaturi pe ecran pentru a face teste.

 Un amestec de bumbac-poliester, adesea comercializat in masa pentru ca se intretinere usor, este o alegere inteligenta, deoarece rezista bine spalarilor frecvente. Putin poliester este tot ce aveti nevoie - un amestec 90/10 este durabil, arata bine si este inca moale si confortabil.

 Va recomandam sa apelati la Dome Negruse, producator de lenjerii Suceava, pentru a beneficia de cele mai confortabile si rezistente lenjerii de pat.

Read 3259 times