Avantajele oferite de jucariile de lemn de calitate

Thursday, 16 May 2019 12:06 Written by 
Rate this item
(0 votes)

De ce ar trebui sa cumperi un carut jucarie din lemn pentru fetita ta?

 

Cand investiti in jucarii din lemn pentru educatia la domiciliu, investiti in ceva care este durabil si suficient de versatil pentru a creste impreuna cu copilul. Copiii mai mari si copiii prescolari se pot angaja in jocul imaginativ simplu si in manipularea de baza cu jucariile din lemn, dar copiii mai mari pot incepe sa incorporeze jucariile din lemn in scenarii imaginative mai complexe, sa le foloseasca in discutii despre geometrie si fizica si sa le foloseasca pentru a rezolva problemele. Pe masura ce abilitatile si abilitatile mentale ale copilului cresc, utilizarile pentru jucarii din lemn cresc si ele. In timp ce multe produse pentru educatie la domiciliu vin cu intervale de varsta sugerate, modalitatile de utilizare a jucariilor din lemn este atat de versatila incat se poate conecta cu o gama larga de varste si niveluri de abilitati.

Jucariile din lemn ofera copiilor capacitatea de a prelua controlul. In timp ce unele jucarii din lemn vin in forma de vehicule, carucior jucarie copii, alimente sau articole de uz casnic, ele incurajeaza totusi copiii sa-si foloseasca imaginatia pentru a le incorpora in invatare si joc. Alte jucarii din lemn vin in forme de baza, cum ar fi bastoane, blocuri, arcuri, triunghiuri si cercuri. Aceste forme de baza permit copiilor sa exploreze cu adevarat utilizarile lor si sa vina cu modalitati creative de a le folosi in diferite domenii. De exemplu, copiii pot experimenta fizica construind structuri diferite cu jucariile din lemn sau pot invata despre geometrie manipuland jucariile pentru a-si crea propriile modele geometrice. Pot folosi litere din lemn  pentru copii pentru a invata sa scrie si sa formeze cuvinte. 

In timp ce resursele de invatare va pot oferi idei pentru utilizarea jucariilor din lemn pentru a va educa copilul la domiciliu, acestea sunt doar un punct de plecare, o modalitate de a starni interesul copilului dvs. inainte de a le permite sa vina cu utilizari chiar mai creative. Deoarece cele mai multe jucarii din lemn nu au un scop preconceput, ele incurajeaza copiii sa-si extinda imaginatia si mai departe.

 

Read 3295 times