De ce sunt peletii o sursa buna de combustibil pentru incalzire

Thursday, 16 May 2019 11:57 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Cu siguranta ai auzit despre brichete din rumegus si despre avantajele oferite de ele in incalzirea interioarelor. Iata mai multe motive pentru care peletii sunt cea mai buna solutie, alternativa la incalzirea pe lemne sau combustibili clasici.

 

Mai multa caldura, costuri mai mici - Peletii din lemn produc mai multa caldura la un cost mai mic decat aproape orice alta sursa, cu un nivel foarte scazut de emisii nedorite. Utilizand peleti rumegus in sobe, cuptoare sau cazane, se va obtine aceeasi caldura ca si atunci cand sunt folosite gazele naturale sau electrice si ofera mai multa caldura consistenta decat lemnul de foc.

Economie:   Peletii sunt mai eficienti decat lemnul in sine datorita continutului scazut de umiditate si a arderii complete. O tona de peleti de lemn contine valoarea de caldura a circa unu si jumatate metri cubi de lemn. Poti alege si peleti amestec optimal pentru o eficienta sporita si o putere calorica mai mare.

O mai buna planificare:   costul peletilor nu este dictat de evenimentele mondiale; prin urmare, pretul este mai accesibil si mai previzibil. Pe masura ce costurile petrolului continua sa creasca, consumatorii se confrunta cu cheltuieli de incalzire imprevizibile. Energia termica regenerabila din biomasa este mai stabila in ceea ce priveste pretul.

Simplu de utilizat:   deoarece peletii sunt atat de eficienti si ard atat de curat, nu exista aproape nici un fum sau noxa produsa. Aerul evacuat nu este fierbinte, astfel incat soba nu are nevoie de un cos de fum izolat in zidarie. Spre deosebire de sobele pe lemn, sobele pe peleti functioneaza bine in medii urbane si pot fi instalate in aproape orice camera.

Daca vrei peleti de cea mai buna calitate, iti recomandam sa apelezi la Biolup si sa comanzi cantitatea de peleti dorit. Nu este greu sa gasesti peletii potriviti si tot ce trebuie sa faci este sa soliciti consultanta atunci cand nu stii care este cea mai buna optiune pentru tine.

Read 2474 times