De ce sa folosesti termopane?

Sunday, 24 February 2019 21:04 Written by 
Rate this item
(0 votes)

PVC-ul este un material caapbil sa reziste la mai multe temperaturi mari ajungand pana la 82 de grade fara sa se strice. Acest lucru inseamna ca pe termen lung soarele nu va determina ca structura acestui profil sa se strice sau sa se deterioreze in calitate pe intreaga viata a ferestrelor.  Pentru termopane ieftine Bucuresti intra aici.

 

Conform sondajelor recente, 37% din energia casnica se pierde prin ferestre. Din acest motiv este important sa fie selectata corect sticla pentru a reduce cu mult pierderea de energie. Sistemele cu ferestre din PVC care au grosimea de sticla izolata de 20 mm sunt mai rezistente la schimbarile climatice.  Intra pe link pentru termopane Rehau Bucuresti.

Geamurile PVC au rolul de a reduce pierderile de energie mai bine comparativ cu orice alta fereastra din aluminiu si acest lucru se va datora doar faptului ca geamurile sunt facute in sectiuni goale si sistemel cu mai multe camere printr-un proces de extrudare care va scadea dramatic dispersia caldurii exterioare in interior. Daca vrei termopane Sector 6 Perfect Design PVC este locul ideal de unde le poti cumpara.

Ferestrele de PVC au mai multe camere in structura profilului pe cand sistemele hardwoare sunt echipate cu sisteme de blocare in mai multe puncte care asigura o inchidere si o etanseitate corespunzatoare. Lucrul acesta reduce cu mult perturbatiile generate de zgomotul din exterior in orase in care este un nivel mare de poluare. PVC-ul poate sa reziste la coroziunea cauzata de astfel de conditii. Chiar si in resedintele aflate pe plaja vremea umeda nu poate coroda sau deteriora PVC-ul.

PVC-ul se stinge singur complet. Polimerul acesta nu este combustibil avand o concentratie ridicata de clor si datorita compusilor corespunzatori. Sistemele care au PVC folosest un proces de sudare la colt pentru a se asigura ca geamul este sudat complet in structura si prin urmare apa nu intra prin imbinarea surada. In plus, exista un strat dublu de garnitura de cauciuc TPE plasat in jurul canatului si al cadrului care sigileaza in mod eficient spatiul ramas.

 

Read 2503 times