Perfectconsdep

Thursday, 27 July 2017 10:21 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Arges / Pitești
  • Address 1: B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 101

Suntem o societate comercială din Piteşti cu capital integral privat. Beneficiem de o experienţă tehnică şi practică de peste 15 ani, suntem echipaţi cu tehnologie modernă, ceea ce ne permite să asigurăm produselor noastre calitate şi un aspect estetic care satisface orice exigenţă.

 Ne-am menţinut pe piaţă datorită calităţii produselor şi serviciilor ireproşabile. Indiferent de mărimea comenzii, clientul este tratat cu aceeaşi promptitudine, seriozitate, respect şi amabilitate. 

Executăm la comandă o gamă variata de produse din lemn:

 ●  Uşi de interior din lemn masiv stratificat şi din MDF furniruite cu furnir de stejar într-o gamă largă de modele şi culori la dimensiunile solicitate. Uşile sunt impregnate cu baiţuri şi grunduri ecologice, rezistente la diferenţele de temperatură şi umiditate. Tocurile de uşă sunt fabricate din lemn masiv de brad sau stejar, căptuşelile( elementele care îmbracă grosimile pereţilor) sunt furniruite pe ambele părţi, iar pervazurile(cadrele care acoperă rostul dintre perete şi toc) sunt executate din acelaşi material ca al uşilor. Uşile sunt echipate cu 3 balamale, broască de uşă, iar şildurile, mânerele şi sticla sunt aduse de către client. Totodată, vă punem la dispoziţie o gamă variată de sticlă mată sau sablată, prin colaborarea cu firme specializate în domeniu.

 

●  Scări de interior şi balustrade (interior şi exterior) din lemn stratificat de stejar, fag, brad sau altă esenţă în configuraţie şi nuanţă dorită, pe structură proprie (pe vanguri), sau scări care plachează (îmbracă) structurile din beton sau metal existente, cu plintele aferente.

Showroom: B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 101 - Pitesti, Arges 

Tel./Fax: 0248 - 288 422 

Mobil: 0784 - 225 245, 0722 - 562 067 

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WEB: http://www.PerfectConsDep.ro

 

Read 4112 times