Complex Cristal

Thursday, 27 July 2017 10:16 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Bine ati venit pe pagina Complex-Cristal.ro!

 

In cadrul Complexului Cristal sunt cuprinse trei locatii diferite, in zone relativ apropiate, unde dumneavoastra va puteti rasfata in cele mai bune conditii de cazare in locuri minunate din punct de vedere turistic.

 

Complex Cristal **** - situat in statiunea balneara Slanic Moldova, la cateva minute de partia de schi, unde va puteti trata de diferite afectiuni, relaxa si plimba.

 

Ferma Dacilor - aflata la cativa kilometri de statiunea Slanic Moldova intr-un loc retras, special conceput pentru relaxare dar si senzatii tari.

 

Pe langa serviciile exceptionale de cazare, Complexul Cristal va pune la dispozitie si o baza pentru distractie si agrement cu piscina, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, teren de sport, spatiu verde, sauna, reflexoterapie si masaj, kinetoterapie, SPA si masaj cu pietre vulcanice.

 

La o aruncatura de bat de Complexul Cristal  va asteapta si partia de ski situata pe versantul nordic al Muntilor Nemira, cu o orientare preponderent nordica traseul desfasurandu-se in totalitate in padure.

 

Statiunea Slanic-Moldova este renumita pentru izvoarele de apa usor sulfuroasa, sodica si hipertonica descoperite inca din 1801. Botezata “Perla Moldovei”, Slanic Moldova asigura tratament pentru diverse afectiuni. De la Complexul Cristal turistii pot ajunge repede la Targu Ocna unde se afla un sanatoriu balnear subteran cu un microclimat de salina.

 

Fie ca sunteti in cautare de liniste, fie ca doriti sa va dezlantuiti in mijlocul naturii, Complexul Cristal va asteapta cu servicii impecabile si o atmosfera primitoare si calda.

Complex Cristal

Str. Nicolae Balcescu nr. 70 Slanic Moldova 

Bacau, Romania 507190

Phone: 0234.348.004

Mobile: 0744.219.866 

eMail: contact @ complex-cristal.ro 

Facebook: facebook.com/complexcristal 

WEB: www.complex-cristal.ro

 

Read 3950 times