Oculus Med

Wednesday, 26 July 2017 09:14 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Vrancea / Focșani
  • Address 1: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3

Clinica de oftalmologie Oculus-Med a fost infiintata in anul 1995 avand ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale de oftalmologie ( consultatii, prescriere de ochelari) si optica medicala. Inca de pe atunci, ne-am propus sa oferim pacientilor nostri consultatii oftalmologice de nivel inalt, bazandu-ne pe pregatirea noastra profesionala si performanta echipamentelor medicale achizitionate.

Componenta chirurgicala a activitatii noastre a devenit realitate in anul 2003, odata cu infiintarea societatii Oculus-Med, an in care dr. Laurentiu Bodolan a decis sa-si practice profesia exclusiv in sectorul privat, plecand din compartimentul de oftalmologie al Spitalului Municipal Adjud, unde a lucrat din 1991. In ceea ce priveste partea de chirurgie oftalmologica, clinica noastra de oftalmologie este dotata cu o sala de operatie, echipata cu cele mai performante aparate si echipamente, pentru a putea realiza o chirurgie moderna, sigura si netraumatizanta, in conditii de ambulator (fara internare).

Progresul tehnic al ultimilor ani in materie de aparatura si echipamente se regaseste in dotarea noastra,pt ca in fiecare an am achizitionat ce este mai bun.

Address:
Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea
Romania

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telephone: 0237.223.506
Fax: 0237.223.506
  http://www.oculusmed.ro

Read 4554 times Last modified on Wednesday, 26 July 2017 09:17
More in this category: « Dinadi Casa Bambus »